1. Bø - Skien

Dette er løypa for deg som vil ha en fin tur og ha ett mål å trene mot.

Klikk på bildet for å vise det større - Bo_-_Skien
 

56 km Mosjonisten er blitt en skikkelig sykkelfest hvor f.eks kollegaer i bedrifter eller lag bruker denne turen som en motivasjon for trening samtidig som det er en stor mulighet for å gjøre noe sosialt sammen. De fleste klarer å gjennomføre denne turen, det er ett trimritt uten tidtagning selv om det er fullt lovlig med konkurransen mellom gode venner eller kollegaer!

Løypa har start midt i Bøgata i Bø og vi sykler videre i naturskjønne omgivelser mot Lunde, Ulefoss -langs Telemarkskanalen! Etter en god stigning fra Ulefoss mot Fen venter en velfyllt matstasjon på deltagerne før siste halvdel ned mot mål på Geiteryggen i Skien.

I 2015 var det enda flere bedrifter enn tidligere, med mange deltagere, og det ble deltagerrekord på distansen med ca 1000 deltagere som fullførte distansen fra Bø til Skien.

Utfordringen går til bedrifter om å mobilisere frem til 3.juni 2017 -hvilken bedrift får flest deltagere? Ta kontakt for samlet påmelding!

Vi tilbyr transport av ryttere og sykler fra Skien til Bø, ønsker du dette legger du det til under påmeldingen. Transporten foregår med buss og koster kr 130,-. Sykkelen blir fraktet på bil. Du ankommer Bø ca en time før start, så du har tid til å forberede deg!

F�lg oss p� Facebook
 
© Grenland Sykleklubb Postboks 1269 Kjørbekk3702 SKIEN        info@telemark-tours.no