Informasjon


Grenland Sykleklubb har gleden av å invitere til Telemark Tours 2018. Turrittet arrangeres for 40. gang lørdag 2.juni. Vi vil gjøre vårt beste for at dere skal få opplevelsesrike dager i Telemark.

Klikk på bildet for å vise det større - 2-GOPR0886
 

Hvem kan delta i Telemark Tours:

56 km er ett trimritt uten tidtaking, det er ingen aldersgrense men vi anbefaler alle under 16 år å sykle med en voksen. Barn under 13 år ha følge med en voksen.

Du kan bruke vanlig racersykkel, terrengsykkel, vanlig sykkel, trehjuling eller el-sykkel. Det er viktig at du har et godt treningsgrunnlag og at du er i brukbar form før du legger ut på vår flotte tur gjennom Telemark. Det er ikke tillatt med bruk av "triatlonstyre" eller annen festeanordning på styret. Heldekkende sykkelhjelm er påbudt. 

Sekretariat: Sekretariatet i vil være åpent for utlevering av startnummer, etteranmelding og annen informasjon fredag før rittdagen mellom  kl 17.00 og kl 20.00 i Skien fritidspark (hovedinngang ved badet).

Lørdag vil vi ha ett enkelt sekretariatet for å hente bussbillett fra ca kl 08.00 til siste bussavgang (startnummeret får du i Bø).

Startnummer som ikke har blitt hentet for trimrittet Bø-Skien fredag 1.juni vil bli tatt med til Bø og kan hentes ved startområdet i Bø fra ca kl 9.00 (det vil også være mulig å etteranmelde seg i Bø). Alle som skal med buss og transport av sykler OPPFORDRES til å hente startnummer fredag.

 

Garderobe: Garderoben er i Skien fritidspark.

 

Parkering: Gratis parkering ved Skien fritidspark.

 

Busstransport: Deltagere som skal sykle 56 km løypa fra Bø til Skien har mulighet til kjøpe billett sammen med påmeldingen til busstransport. Sykkelen transporteres på lastebil samtidig med at deltagerne tar toget/ bussen til Bø.  Prisen er kr 130,- pr person inkl sykkeltransport.

Bussene går fra Skien fritidspark fra ca kl 8.00 med siste avgang kl 8.30, turen til Bø tar ca 1 time. Sykkelen hentes ut ved ankomst. NB! Det er mange sykler som skal losses av så vi ber om tålmodighet, alle får sykkelen sin i god tid før start.

  

Sanitet: Det vil være hjelpekorps til stede under hele arrangementet. Det vil også være førstehjelpsutstyr ved alle matstasjonene.

 

Sikkerhet: Sikkerheten til deltagere og andre trafikanter blir prioritert høyt og det er derfor ikke lov med langing (mat, drikke, etc.) fra bil eller fra vegkanten, kun fra oppsatte mat-/drikkestasjoner.  Det vil være en "oppsamler"bil på alle distanser, denne bilen vil alltid kjøre etter siste rytter.

 

Miljø: Alle ryttere oppfordres til ikke å kaste fra seg flasker, slanger, dekk, papir og lignende langs løypa. Dette bør tas med og kastes på matstasjon eller i målområdet.

 

Innstilt arrangement: Dersom Telemark Tours p.g.a. ekstraordinære omstendigheter må innstille hele eller deler av arrangementet, forbeholder arrangøren seg retten til å beholde 50% av deltageravgiften.

F�lg oss p� Facebook
 
© Grenland Sykleklubb Postboks 1269 Kjørbekk3702 SKIEN        info@telemark-tours.no