Hele familien på sykkel fra Bø til Skien!

Vi har fått forespørsel om "familiepakke" for distansen på 58 km fra Bø til Skien, og fra i år kan vi tilby gunstig startkontingent for familier på denne distansen.
5/1-2014

Siden Systemkjøkken Telemark Tours er ett trimritt har det ikke aldersgrense på 17 år som de andre distansene som er klassifisert som turritt. Ifjor opplevde vi stor interesse fra ungdom under 17 år samt foreldre med barn som ønsket å delta og sykle fra Bø til Skien.

Vi kan derfor i år tilby en gunstig familiepakke for voksne og barn med en svært hyggelig startkontingent totalt (se under). I pakken kan det være inntil 2 voksne og 2 barn, men med mulighet til å melde på flere barn til lav pris. I familiepakken er selvsagt alle deltagere forsikret på samme måte som andre deltagere med engangslisensen som er inkludert i startkontingenten. Klikk her for å lese med om NCF's lisenser og hva den omfatter.

Barn under 15 år kan ikke delta alene av sikkerhetsmessige årsaker, der må det være en voksen som følger.

En av de voksne melder seg på og velger alternativet 58 km familiepakke, og betaler for denne. Online påmeldingssystemet vårt takler imidlertid ikke gruppepåmeldinger så derfor må det sendes en egen e-post med fullt navn, adresse og fødselsdato på de andre deltagerner i gruppen -disse vil bli påmeldt manuelt. Klikk her for å sende e-post med deltagerinformasjon.

 

58 KM familie - inntil 2 voksne + 2 barn

Flere barn; kr 75,- pr barn utover familieprisen.

 I perioden 1.januar til 30.april 2014 kl 24.00

 Nok 650,-

 I perioden 1.mai til 1.juni kl 24.00

 Nok 700,-

 Fra 2.juni til rittstart

 Nok 750,-

F�lg oss p� Facebook
 
© Grenland Sykleklubb Postboks 1269 Kjørbekk3702 SKIEN        info@telemark-tours.no