Kom i form 2014

Grenland Sykleklubb sammen med Varden, Nrk Telemark, Sykkel Bjørn og Stamina søkte etter kandidater til "Kom i form 2014" som skal sykle fra Bø til Skien 7.juni.

Klikk på bildet for å vise det større - Kom_i_form_2014_gjengen
4/5-2014

"Uff, hva har jeg begitt meg ut på nå!"

Ordene tilhører Signe Martini, som sammen med Asbjørn Bekkevold, Guri Steen Eriksen og Vidar Torbjørnsen er fire av dem som trakk vinnerloddet da Jon Rangfred Hanssen fra Grenland Sykleklubb, Varden og NRK for en drøy måned siden søkte etter personer som ønsker å komme i form til Telemark Tours.

– Så vidt jeg vet har det kommet inn flere hundre søknader, så det har vært enorm interesse, sier leder i Grenland Sykleklubb, Marit Brokke.

Skal inn i drømmekjolen
Sammen med Stamina skal sykkelklubben sørge for å få kvartetten i toppform til det 57 kilometer lange sykkelrittet fra Bø til Skien.

– De virker jo veldig motiverte, så jeg tror ikke det blir noe stort problem.

Det blir det trolig heller ikke skal en tro de to syklistene.

– Jeg skal gifte meg i september, og jeg har satt meg som mål å komme inn i drømmekjolen før den tid. Så jeg regner med at det kommer til å gå bra, smiler Martini.

34-åringen, som har to døtre (sju måneder og ni år), innrømmer at det har blitt så som så med trening de siste åra.

– Jeg har trent spinning et par ganger de siste to-tre månedene, men det er år og dag siden jeg var ute og syklet sist. Så det kommer nok til å gjøre litt vondt.

Ble lam
Det tror også Asbjørn Bekkevold som etter en svulstoperasjon i ryggmargen i 2012 ble lam fra livet og ned.

– Det gjør det nok, men det skal gå greit, sier 52-åringen, som siden operasjonen sakte, men sikkert har trent seg tilbake i form.

– Det har vært tøft, og det blir nok helt sikkert tøft også framover. Men jeg føler meg rimelig trygg på at de folkene som nå skal bistå oss med råd og tips om trening og ernæring har greie på det de driver med. Så jeg gleder meg til å komme i gang.

Proff oppfølging
Det er som musikk i Brokkes ører. – Det å jobbe med så motiverte folk er jo bare moro, og jeg er helt sikkert på at vi skal klare å få dem i form, sier Brokke som lover å stille med det beste klubben har å tilby.

– Selvfølgelig. Både Jon Rangfred Hansen og Anita Valen kommer til å hjelpe til på treninger. I tillegg har vi mange gode juniorsyklister i rekkene våre, så de er i de beste hender. Det kan jeg garantere, avslutter ederen i Grenland Sykleklubb.

F�lg oss p� Facebook
 
© Grenland Sykleklubb Postboks 1269 Kjørbekk3702 SKIEN        info@telemark-tours.no