Informasjon før lørdagen - 2018!

Det nærmer seg igjen sykkelfest i Telemark, og vi satser på godt sykkelvær den 2.juni.

Her følger litt informasjon til dere som skal sykle:

Vi ber alle deltagere som har mulighet om å hente startnummer i sekretariatet i Skien fritidspark (NB! hovedinngangen ved badet) fredag ettermiddag. Sekretariatet har åpent fra kl 17.00 til kl 20.00. Det vil være egne køer for henting av startnummer for fohåndspåmeldte og egne køer for etteranmeldinger.

Klikk på bildet for å vise det større - Start_Bo
Klikk på bildet for å vise det større - Start_Bo Klikk på bildet for å vise det større - Siste_km_til_mal
30/5-2018

Forhåndspåmeldingen er fortsatt åpen (til 30.mai kl 23.59), siste værmelding fra yr.no fram mot 2.juni sier vi skal få strålende vær :) For bedrifter som har meldt på deltagere samlet vil det være tidsbesparende både for dere og oss om en person henter startnummer for alle sine deltagere, vi vil samle alle startkonvoluttene for lagets deltagere så det vil være raskt å hente for alle på laget.

Vi har betalingsterminaler og Vipps (nr 104659) og ber dere benytte disse ved betaling!

NB! Har du betalt din deltageravgift eller lisens direkte til vårt bankkontonummer? Ta med kvittering når du henter startnummer, vi har dessverre ikke hatt mulighet til å sjekke alle innbetalingene som er gjort direkte til vår bank.

Vær ute i god tid på lørdagen!

Parkering ved Skien fritidspark. Dersom det er trangt om plassen kan vi anbefale parkeringsplassen ved Klosterskogen Travbane.

Garderober er i Skien fritidspark.

Vi håper du vil være i målområdet og nyte sykkelfesten litt etter du kommer i mål?

Vi serverer varm, smaksrik suppe til alle deltagere etter målgang, samt drikke (siste matstasjon er her, så dette er inkl). Slapp av i målområdet med god stemning og musikk og kos deg med litt suppe og prat med andre syklister! Etter målgang får du også utdelt vår deltakermedalje, den er vel fortjent etter å ha syklet din distanse.

VIKTIG

Telemark Tours er ett trimritt, og ingen veier er stengt underveis noe som betyr at trafikkregler gjelder som vanlig også for deg som sykler! I år er vi pålagt av Politiet å diskvalifisere deltagere som ikke overholder trafikkreglene, det betyr at dersom våre folk ser situasjoner som ikke er i henhold til lov vil det bli rapportert og den det gjelder få DSQ på resultatlisten.

Vi har sertifiserte vakter på plass, tetbil og følgebil, samt at Politiet følger rittet og dirigerer i de store kryssene. Dette for at sikkerhet for syklister skal ivaretas, og for å bidra til smidig trafikkavvikling ellers. Vi må ta hensyn til øvrig trafikk, og vi ber dere alle opptre så trafikken forløper så smidig som mulig med så mange syklister på veiene.

Målområdet blir i år på toppen av "Brekka-bakken" på Geiteryggen, nærmere bestemt på området til NAF glattkjøringsbane

Informasjon for deg som skal sykle 56 km fra Bø til Skien

For deltagere som skal til Bø, 56 km, og være med på fellestransporten må dere beregne god nok tid til å få sykkelen lastet på bil før dere går om bord i bussen. Det er ikke så mye du har behov for å ha med deg, erfaringsmessig har de fleste som sykler første gang altfor mye klær og mat med fra start. Værmeldingen pr i dag sier varmt, fint vær og da er det minimalt med ekstra klær som er nødvendig. Mat likeså, ta med noe på lomma og to fulle drikkeflasker så kommer du langt –minner også om matstasjon på Fen ved Ulefoss hvor det er både mat og drikke å få!

Både lasting av sykler og busstransport starter fra Skien fritidspark.

Har dere hentet startkonvolutter på fredag er det bare å levere sykkel og gå for billettkontroll til bussen. Transportbillett finner dere som har bestilt dette i startkonvolutten, billetten MÅ tas med og leveres ved påstigning på buss. Har du ikke hentet startnummer fredag vil du kunne hente din startkonvolutt i Bø før avgang.

NB! Dere som skal med buss MÅ hente startnummer fredag!

Dere som møter i Bø kan hente startnummer i sekretariat der, vi tar med de uavhentede startnumrene fra Skien. Det vil også være mulig med etteranmelding før start i Bø.

Kl 8.00 - 08.30 - Transport for deltagere fra Skien fritidspark til Bø

Kl 10.15 - Fellesstart 56 km fra Bø

Klikk på bildet for å vise det større - Start_Bo
Hva skjer ellers?

Vi ønsker deg velkommen til sykkelfest!

Marit Brokke Leder Grenland sykleklubb

F�lg oss p� Facebook
 
© Grenland Sykleklubb Postboks 1269 Kjørbekk3702 SKIEN        info@telemark-tours.no