Systemkjøkken Telemark Tours ble en fantastisk sykkelfest!

Systemkjøkken Telemark Tours på sykkel ble en suksess med ca tusen deltakere. Noen syklet fra Skien på 250 eller 130 km, de fleste syklet fra Bø til Skien. De yngste storkoste seg ved Herkules Storsenter på Telemark Tours for kids. Link til resultatliste finner du her.
3/6-2012

Resultatliste for årets Systemkjøkken Telemark Tours finner du på nettsiden til vår tidtagningsleverandør Quick Timing,klikk her

Diplom får du lastet ned ved å klikke på linken for resultatlisten. Du klikker på navnet ditt på resultatlisten og velger "last ned" diplom.

Resultatlisten er for 250 og 130 km som kjøres med tidtagning, i tillegg var det ca 500 startende som syklet 56 km fra Bø til Skien!

Telemark Tours for kids som gikk i parken på Herkules Storsenter ble også en suksess med ca 50 deltagere.

 

 

 

 

 

 

 

Jørn Fjeldavlie fra GSK ble nummer 2 på den lengste distansen bak Øystein Seth Fiskå som kom inn på dagens beste tid 6.51.13 på de 250 km. Les Øysteins egne ord om turen rundt i Telemark, klikk her

GSK hadde fire ryttere blant de ti beste på denne distansen som inngår i Skandinavialoppet. Jon Roberto Slagsvold, Sven Godal og Tore Wold ble henholdsvis 7,9 og 10.

F�lg oss p� Facebook
 
© Grenland Sykleklubb Postboks 1269 Kjørbekk3702 SKIEN        info@telemark-tours.no